KONYA / MERAM - Meram Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Ock

Gençlik ve Spor Bakanlığı Meram İlçe Müdürlüğü ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Engelsiz Yaşam Topluluğu gönüllüleri tarafından okulumuzda şenlik havasında geçen bir dizi etkinlik gerçekleştirildi ve hediyeler dağıtıldı. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

İhtiyacı olan öğrencilerimize yaklaşan soğuk ve karlı günler için bot ve mont yardımında bulunan Asil Makine ve Geri Dönüşüm'e (Durmuş Ali Uzun) ve Kübra Kaya'ya, öğrencilerimiz ve aileleri adına çok teşekkür ederiz.

Ara

100 Güne 100 Etkinlik Projemiz kapsamında okulumuzda birtakım projeler yapılmakta ve yapılmaya devam edecektir. Bu etkinliklerimizi proje sonunda bir yayın haline getirip Özel Eğitim Okullarındaki yapılacak olan etkinliklere rehber kitap kazandırmayı amaçlıyoruz. Projelerimiz zamanla sitemizin menüsündeki "100 Güne 100 Etkinlik" bölümünde paylaşılacaktır.

Ara

Özellikle son dönemlerde önemi ve farkındalığı daha da artan yerli malı kullanımı için biz de Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası'nda "yerli malı" etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğretmenlerimiz, velilerimiz ve personelimiz birbirinden lezzetli ve sağlıklı ev yapımı yerli ürünlerle bu önemli güne destek verdiler. Bu vesileyle biz de "Yerli Malı Haftamızı" kutluyoruz.

Ara

Okulumuzdan 5 öğretmen arkadaşımızın ebediyete intikal etmiş yakınları hayrına ve adakları için okulumuzun ve komşu okulumuz Yunus Emre İlkokulu'nun öğrenci, öğretmen ve personellerine sıcak lokma tatlısı dağıtılmıştır. Allah hayırlarını kabul etsin.

Sadece 3 Aralıkta değil, BİZ HEP VARIZ

Kas

Tüm geliri okulumuzun ihtiyaçlarında kullanılacak olan Okul Aile Birliği Kermesimiz gerçekleşti.

Kas

Okul Aile Birliği Toplantısı değerli velilerimizin de katılımıyla gerçekleşti.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında "Tarıma Engel Yok" bahçelerimize lavanta fidanlarımızı diktik. Herkesi bu yeşil harekete katılmaya davet ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin banisi, ebedi lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlayışımızın 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.